Skickas från Sverige | Onlinebetalningar | 14 dagars returrätt | gratis frakt över 499kr

Den perfekta drycken för alla tillfällen.

0procent erbjuder sofistikerade drycker utan alkohol

Noll
procent

Om oss

Lär känna oss

Vad utmärker våra produkter?

Välj god smak och hälsa utan att ge upp på det roliga

Alkoholfria produkter

Det finns två typer av drycker i vårt utbud. Den ena typen skapas från grunden utan användning av alkohol. Den andra skapas genom att ta bort alkoholen från den färdiga produkten, som i fallet med vin.

Veganska produkter

Våra produkter innehåller inga animaliska ingredienser och är inte framställda med hjälp av animalier. De är perfekta för vegetarianer och veganer..

Kalorisnålt ochpassar för dieter

Alla våra märken är noggrant utvalda och innehåller spårmängder av socker, inga allergener och har ett lågt kaloriinnehåll. De är perfekta för personer som är måna om vad de äter.

Säkert för förare

Våra produkter är den perfekta lösningen för förare. Tack vare 0procent.se kan du känna smaken av ett gott äkta vin och samtidigt köra bil säkert.

Sofistikerad smak

många populära alkoholsmaker utan %

Du kan vara säker att de drycker du hittar hos oss är av högsta kvalitet och är noggrant utvalda utifrån en mångårig erfarenhet, en passion för smaker och kvalitet samt en önskan från oss på 0procent att dela med oss av de absolut bästa produkterna.

vänner.

Sluta inte ha roligt

Våra produkter på 0procent.se är perfekta för dig oavsett om du vill njuta av dem rena eller i cocktails, hemma med dina vänner, medan du firar en framgång på kontoret eller har kul på en trendig klubb.

Drick alla dina favoritdrinkar samtidigt som du är mån om din hälsa

Alla våra noggrant utvalda märken innehåller spårmängder av socker, inga allergener och har ett lågt kaloriinnehåll. Dessutom är de veganska, halal och ekologiska. Våra producenter strävar efter att ständigt förbättra sina drycker.

veganska.
hälsa & träning.
gravid.
familj.
förare.

Var nykter – men avstå inte från god smak och kvalité

Målet för flera av producenterna som vi samarbetar med har varit att skapa en dryck som är lika bra som dess alkoholfria motsvarighet och de har lyckats! Andra har valt att använda en unik ört- och kryddkomposition, vilket skapar en helt fantastisk smakupplevelse.

utvalda produkter

vin/ gin / rom